Judit Padrès, Coach personal

Els RECURSOS, un tema bàsic per assolir un objectiu

En coaching parlem d’ESTAT ACTUAL, per definir el que estem vivint ara, i ESTAT DESITJAT, al que voldríem, al nostre OBJECTIU.
Per exemple, si ara mateix estic en una feina que no m’acaba d’omplir i voldria estar en una altra feina (això és un exemple, faltaria concreció en relació a la feina, si tenim clares les característiques que busquem).

Per passar del que visc al que m’agradaria viure: sigui en l’àmbit que sigui, no només necessitaré fer ACCIONS sinó que moltes vegades necessitaré tenir certs RECURSOS.

🤔Què se t’acudeix que poden ser els RECURSOS (que pot ser que ja els tingui o els hagi “d’adquirir”)?

💡 Temps. Per fer les accions que em portaran a l’objectiu.
💡Diners. Si per exemple vull fer una formació determinada que tingui un cost.
💡Coneixements. Si vull desenvolupar alguna tasca en concret abans necessitaré guanyar en uns coneixements.
💡Habilitats. Potser necessitaré treballar en alguna habilitat que no tinc. O posar en joc alguna que ja tinc.
💡Recursos humans. Els recursos humans són molt importants i moltes vegades els subestimem. Em refereixo a qualsevol persona que em pot ajudar en la fita que vull. L’amic que li comento que busco feina i que en un moment donat em passa la informació d’un lloc com el que estic buscant jo, el veí que em recomana com a professional, el conegut que ofereix un servei que necessito i perquè el conec el truco a ell/a. El 2017 la Vanguardia compartia un article del CIS en què els ciutadans explicaven que havien aconseguit una feina gràcies a contactes (coneguts, amics, familiars) en un 45’4%.


Per això davant alguna fita que t’hagis marcat pregunta’t:

QUINS RECURSOS NECESSITO PER PODER ACONSEGUIR EL QUE M’HE PROPOSAT?✨

(Així com la idea que ja he comentat en altres posts:)
QUINES ACCIONS ÉS NECESSARI QUE FACI PER ASSOLIR EL QUE VULL?✨

About Judit Padrès

Back to Top